Licenslopp

Idag körde jag (Emma) Fresa igen och vi hade spår nio. Jag kände redan i värmningen att Fresa var riktigt taggad! Hon låg på hela tiden och hon så riktigt glad ut. När vi kört värmningen så satte vi på helstängt så att hon skulle bli lite extra taggad.

Voltstarterna gick riktigt bra den här gången! Alla kom snabbt till sina positioner och tycker att alla starterna både kändes och såg riktigt bra ut. Även loppet gick bra. Hamnade som tredje invändigt och där låg jag hela loppet. Kändes som om hela gruppen gjorde ett riktigt bra jobb idag. Fresa kämpade på som vanligt och hängde med riktigt bra under hela loppet och det kändes som hon hade krafter kvar i slutet också! Märkte också skillnad när vi satte på helstängt, hon blev mycket mer koncentrerad och sprang ännu bättre än förra gången.

Måst även säga att Fresa är så sjukt rolig att köra och man lär sig så mycket när man kör henne! Hon är precis lagom svår och är en expert på att rätta till ens egna misstag. En riktig hjälte är vad hon är!

Lilla krigaren Fresa och Emma efter loppet
Trackback
RSS 2.0