Jalle

Vi skulle titta på en häst hos Hockey och när vi är där så sa han att han hade en till. En 2årig hingst som var hans egen uppfödning och han behövde rensa ut bland sina egna för att kunna ta in mer hästar i träning.
Leffe och Larsson köpte honom oxå(jag gick då i 3an på Berga)
Han var en riktig buspojke och blev snabbt Leffes favorit.
Han gav många oaktsamma elever tjuvnyp och ett och annat framben slogs han med trots att Larsson sagt åt alla att han är ung,hingst och busig hihi.

Larsson och Leffe bestämde ganska fort att han behövde kastreras och då hände allt som kan hända vid en kastration..Han blödde och blödde och sedan blev det infektion och medicin då råkade han få en överdos av det och han tappade massa tagel längs svansroten där det senare växte ut vitt tagel. Vi tror att han då fick sin ögonskada som följt honom till och från  genom livet.
När han kördes in var han riktigt nervig och väldigt bakskygg så Larsson fick jobba mycket med honom.
Jag började jobba efter studenten 2000 och fick mig en och annan skentur med honom,så jag körde inte honom på 1år för vi gick inte ihop(så kan det vara ibland) båda spände sig och det var ingen bra kombo.

Han har hela tiden haft nerverna på utsidan och man fick hela tiden sitta och lugna honom.
Han kunde inte åka iväg och starta för han blev så nervös och stod å skakade å svettades. Men han fungerade på licensloppen både monte och sulky när vi hade stall inne på Solvalla då han bodde där. 
Nu har han tyvärr kommit tillbaka till sitt stressade jag och han har försökt sticka ett par gånger igen och hans öga har aldrig varit så här dåligt nån gång som det är nu. Han är nog blind på ögat nu och inga salvor hjälper längre.
Vi är tacksama för allt du gjort för oss,alla 14 åren du varit här och vi har lärt oss massor genom dig.
Nu får du och din ständiga vapendragare Pucken följas åt till slutet och det känns bra i hjärtat ❤️

Vi kommer sakna dig
Vila i Frid Jailbird Singer Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0