Tråkiga nyheter

Idag hände något jätte jobbigt och hjärtskärande.
Vi skulle ut och köra/rida jag körde Jagette och när vi kommer ner skrittande mot ridhäst hagarna blir hon rädd och kastar sig runt och ramlar ner i krondiket. Det gick inte att rädda situationen.Jag får hjälp av massa folk att skära loss selen och vi ringer veterinärerna på Evidensia Hästklinik som kastar sig i bilen och kör hit.
När hon reser sig förstår vi att nått är riktigt fel! Hon kan inte stå still då ramlar hon ihop,så hon springer runt oss och stannar och ramlar. Men för att göra en lång och jobbig historia kort så lyckas veterinärerna få i henne lugnande och vi kan sedan låta henne slippa lidandet något mer.
Hon hade antagligen brutit något i ryggen eller i bäckenet. Det fanns INGET att göra.
Det vi som var där fick uppleva önskar jag ingen ska behöva se,det var så hjärtskärande och vi kunde inte komma i närheten innan hon lugnat ner sig då hon var totalt galen och livsfarlig då hon hade så ont och att se den här super snälla hästen bete sig på det viset var så overkligt.

VILA I FRID ÄLSKADE JAGETTE ❤
Du kommer alltid finnas i våra hjärtan!

Det är så underbart å skönt med så fantastiska arbetskamrater och elever som alla hjälps åt vid en sån här situation och som stöttar/tröstar.
Vi på Berga är ett Team helt enkelt!

Tack för all hjälp!

Bilden visar var olyckan skedde men vi har vänt på vagnen den låg rakt ner i diket.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Fyfan. Lider med er! Vila i frid Jagette.

2013-07-23 @ 23:24:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0