Måndag

Förmiddagen bestod av pappers arbete och sedan åkte vi runt och fixade alla banor så vi hade kanon fint att köra på.
Efter lunch hade vi Sara på övningen, vi skulle köra på rakan med klocka.
Först värmde vi på flisen två varv sedan ut på rakan där får Quinta som jag kör får tok fnatt när det slår upp snö på stänkskyddet på vagnen så det var bara att avbryta så jag fortsatte med honom på flisen istället, nästa gång blir det tussar och huva på honom.
Niklas och Sara fortsatte på rakan och rapporterna därifrån var bra.


Sedan var det dax för licens tjejerna att packa och göra sig ordning för avfärd mot Solvalla och licenslopp nr 2
Niklas var kvar i stallet och tog emot den nya stalltjänsten medan jag åkte mot Solvalla.

Amanda körde Lady i sulky loppet och det såg bra ut.
Johanna red Jalle och hon var nöjd med honom. Han var lite mer stressad än vanligt idag innan värmningen men sköter sig så bra på banan.
My red Pucken och det gick bra för dom med, han e så skön den hästen när han inte får var med där framme så gör han inte mer än han behöver men vad gör det i licensloppen huvudsaken är att han är den gentleman han är och är snäll både i volten och i loppet.
Columbine har tyvärr varit riktigt sjuk i helgen så hon kunde inte rida idag så Amanda red i Mont'e licensloppet på Jagette,hon rör sig fint men springer snett med huvudet så det måste vi hitta en lösning på.
Roligt att det går så bra för alla!
Mont'e tjejerna ska ha ett fystest om ett par veckor innan det riktiga för att se vart dom står idag i kondition och styrka.
Som ni förstår är det ingen barnlek att rida Mont'e du behöver grymt bra styrka och kondition så vill du satsa på att bli monteryttare så se till att börja träna ordentligt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0