Licenslopp

Då var första loppet kört och ridet.
Det gick jätte bra för alla tycker jag och hästarna var riktigt löpsugna. Mont'ehästarna var mer vilda än tama, i provstarterna var det fullt ös medvetslös som gällde så tjejerna hade lite och hålla i kan man säga hästarna triggade igång varandra ordentligt. Roligt att se dom så glada.
Amanda körde Quinta som var med för första gången och han skötte sig jätte bra lugn och fin och snäll att volta med. Han har ett konstigt rörelsemönster den lilla pållen men som Amanda sa så kändes det som att han slappnar av när han inte får tryck på sig och då travar han sämre men när det kommer hästar bredvid så tar han i och rör sig bra.
Om han tar det här loppet bra kommer han få gå med ett par gånger nu och se om han börjar förstå att man jobbar och tar i hela vägen.
Han är frisk och fin och vi har böjt igenom honom och det finns inga anmärkningar men vi ska massera honom och rida lite dressyr så kanske det blir bättre av det oxå.

Jag är i alla fall super nöjd och det lät som på tjejerna att dom oxå var det och Mont'e tjejerna kommer somna ovaggade ikväll.
/ Sara


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0