2HHSam

Niklas åkte ut och fixade banorna medan vi andra fixade ordning stallet.Sedan red och körde vi motion på flisen. Fem varv blev det.
Jag och Jenny körde Takida
Victoria-Fresa
Emelie-Zebb
Ida-Ödla
Elvira-Surfinia
Malin-Chippen
My-Yoggi
Amanda-Quinta
Niklas-Blomman
Blomman fick gå två varv på flisen idag det klarade hon hur bra som helst. Man blir så glad av att se henne jobba på och vara så lycklig som hon är när hon körs.Hon bryr sig inte om någonting runtikring heller.
På torsdag ska Leffe och jag åka iväg och frysmärka henne, varför vi inte gjort det tidigare är för att hon precis kommit hem från djursjukhuset i Skara när det var dax för det och då fick vi vänta på en ny tid.Efter det ska DNA skickas in och sedan får hon sitt hästpass.
Vi får se om Niklas hinner följa med oxå men vi har övning på eftermiddagen så någon måste vara hemma till 12:45,vi får se hur det blir.

På eftermiddagen så visade jag Niklas hur man masserar och sedan masserade och stretchade han Jagette och smorde in liniment där han tyckte det behövdes, sedan fick hon massa mysiga varma täcken på sig.
I morgon tänkte jag ta och rida lite lösgörande arbete på henne och kanske skritta över lite bommar så hon får jobba med bakbenen.
Tuva-Lisa kom ner och red Santana i ridhuset efter skolan.
Sedan kom stalltjänsten och tog hand om hästarna och gav dom mat. Opus har lyckats trampa sig på ballarna på båda fram så han fick lite behandling för det, Nellan tvättade och grejade.
Han är så busig i hagen, han hoppar och busar och far som en annan guttaperkaboll knäppgöken. Vi är lyckliga när hästarna är lyckliga så det får man väll ta men tråkigt att dom inte har koll på benen när dom far runt och gör illa sig.

Trevlig kväll!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0