2HH2Hsam

Mycket sjukfrånvaro idag då det gått nån riktig förkylning i dessa klasser men några tappra var här.
På förmiddagen så mockade vi och fixade stallet sedan tog vi in alla hästar och friserade dom sedan selade vi på tid, först två och två med massa utrustning och sedan en och en.Det är ett jätte bra sätt att bli snabbare på att sela för sedan går det av bara farten och man tävlar ju bara mot sig själv för att bli bättre och snabbare.
Efter lunch så stack vi ut och körde på "stubben"
Jag och Jenny körde Chippen
Victoria körde Mona helt själv för första gången och det gick jätte bra! Härligt jobbat Victoria!
Fanny och My ville köra rockard och dom körde Santana som var pigg å glad.
My F var lite krasslig så hon har på förmiddagen inventerat täcken och sedan skrittat Fantom.
 
När vi var färdiga med körningen tog vi in Blomman och Wilma.
Blomman ska ju köras in nu så vi tömkörde i ridhuset först i skritt och kollade att hon tar styrning och sedan mycket halter och igångsättningar. Hon skötte sig så bra så vi travade oxå lite grann och det var inga problem det heller. Man kommer ju få ganska bra kondis nu under inkörningen och det skadar ju inte direkt.....
Vi hade lite tid över när vi var klara med Blomman och eftersom vi hade Wilma inne så la vi på henne en däckel och det var inga problem med att spänna gjorden på henne, sedan gick vi en promenad med henne på gården. Hon var super duktig och nu bjuder hon framåt när man går vilket är jätte roligt,innan sommaren var hon en åsna ibland och hade ingen större lust att röra sig framåt.
My och Fanny på promenad med Wilma (som är ridstallets unghäst )
Snart klar för dagen men kl 17 har jag stallmöte med elevstall 2, vi ska sätta upp stalltjänster fram till Jul bland annat.
Ha en trevlig kväll!
Sara
 
 
 
 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0