Licenslopp

Igår kväll var vi inne med Santana och Chippen på Solvalla,Santana skulle provas i montè och Chippen gå ett jobb tillsammans med gänget som tar licens och även prova "norsken".

Sara Hansèn red båda hästarna och Julia var med som hästkötare senare kom även Emma Cornelia och Jenny in och tittade.

Santana:
Ja vad säger vi om honom? för det första så tror han att han är hingst när han kommer till banan,han blåser upp sig och går knappt att gå normalt med honom och han skriker och muttrar i boxen.
Sedan till ridningen......han hoppa och skutta och tog knappt ett travsteg i rätvarv han sket fullkomligt i vad Sara uppe på ryggen ville, han var jätte okonsentrerad.
Så det blir nog ingen montè stjärna av honom inte men hemma går han som bara den under sadel på rakan så vi kanske provar igen med helstängt som han brukar ha i lopp och med kompisar för han var helt själv på banan.

Snygg är han i alla fall.


Chippen:

Det var linjestart och han fick spår 12.
Han kom iväg bra men då var det en vagnshäst som fick galopp framför och han springer nästan upp i vagnen men håller sig i trav och genom hela första sväng så hoppar det hästar åt höger och vänster.
Han går med i täten hela tiden och ligger andrapar ut hela vägen, in på upploppet viker Sara ut honom och rycker norsken som hon tycker att han svarade bra på. Han gick med fast huva idag så han inte skulle blir för laddad och Sara tyckte att han höll sig i skinnet.
Så vi tränar på och ser fram emot start i slutet på Maj
Vissa av bilderna är tagna av: Julia Hultqvist

Jobbar sista dagen idag innan hela 5 dagars ledighet det ska bli så skönt att vila upp sig lite,men alla som känner mig vet att jag inte kommer kunna slita mig från att gå till jobbet i alla fall å kolla läget och lilla Blomman måste ju få sina promenader.

Nu hoppas jag dom ringer från verkstaden där våran bil är inlämnad och säger att det inte kommer bli så dyrt.......

Kram på er Sara


.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0