Anna K

Anna är nu såld till Emma Csendes 2HH och kommer lämna Berga nästa vecka.
Hon såldes för att hon inte fungerar i verksamheten.

Anna kom hit som en rädd två åring, hon var rädd för människor och stod och skakade i boxen när man kom in.
Det sas att hon var inkörd men det måste ha gått åt h-vete med det för när hon kom hit hade hon 1cm långa sår i  mungiporna och brännskadad av ex bröstan på bringan.
Så vi (jag och Peter) fick köra in henne på nytt och det var ingen lek att få henne i vagn igen det kan jag lova....hon la sig ner stup i kvarten så ett par gånger fick jag sela av och gå hem för hon vägrade ställa sig upp igen.Har provat en uppsjö av bett på henne då hon är/var livrädd om munnen.
Lyfta hovar var nästa problem men efter mycket om och men så stog hon som ett ljus när hon skoddes.

Något har hänt sista tiden med henne hon har gått tillbaka i dessa gamla hjulspår  hon har blivit helt okörbar hon bara stannar och får i princip panik.Skit läskigt!

Känns jätte bra att Emma ville ha henne för hon är en helt underbar häst men ändå så är det skit jobbigt för mig jag har haft henne i 6år och nu ska hon försvinna ifrån mig och bästa kompisen Ödla.

ÄLSKADE ANNA FAN VAD JAG KOMMER SAKNA DIG!
Kommentarer
Postat av: Emma Csendes

Är jätteglad för att få möjligheten att ta henne. Hoppas du kommer ut och hälsar på henne så mycket du bara vill och kan, för varken jag eller Anna vill ju släppa dig iallafall... <3

2012-05-10 @ 20:07:30
URL: http://emmacsendes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0