V.3

Måndag: Släppte Anna i ridhuset först så hon fick springa av sig den värsta energin och sedan så tömkörde jag henne och jag tycker att det gick ganska bra i alla fall eftersom det var ett bra tag sedan jag tömkörde henne. Hon e ju rädd om sin mun det är därför hon rycker ner huvudet ibland tyvärr och så har hon varit sedan hon kom hit som 2åring då dom innan oss misslyckats med inkörningen och slitit sönder hennes mungipor med 1,5cm långa sår i mungiporna till följd


Tisdag:

Då fick hon nya skor igen denna gång fick Freek prova igen och det gick galant Anna skötte sig hur bra som helst och stog mest å såg drogad ut. Emma satt och höll i grimskaftet och jag assisterade Freek med verktyg då vi inte vill ha massa onödiga saker i gången som hon kan bli rädd för då det hela började med att hon fick panik när Freek skulle prova en ställning som avlastar hovslagaren.
Sedan dess har hon drogats vid skoning men nu fick det vara nog med det och vi har tränat henne mycke och senast så skodde jag och Emma henne själva och då va hon så lugn så nu fick Freek prova och som sagt gick det jätte bra.sedan reds hon i ridhuset i tisdags och idag onsdags kördes hon och var helt ok.

I måndags red jag Surfinia och hon tycker det är så roligt hon var som ett popcorn hhahaahhahaha
Idag onsdag fick Nathalie prova att köra henne vi körde i rockhard till GP och tillbaka och hon kändes fin efter det gick vi och fixade till fölen och sedan tog vi in Blomman och la på sele för första gången hon brydde sig inte ett dugg så duktig liten flicka.

Nathalie och Surfinia


Nathalie och Blomman
Annars har veckan varit bra och hästarna har kännts och sett fina ut. Eleverna är lika grymma som vanligt:)
Hade ett gäng 1or i går som körde för fösta gången det gick som smort.
Mitt kontor agerar fritidsgård som vanligt på eftermiddagrna där det dricks varm oboy och snackas gojja :) alltid lika trevligt!

Hasta la vista baby!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0