I dag kunde vi ha dött men vi överlevde!

I dag körde vi fort nere på rakbanan, men redan vid uppvärmning på flisenbanan låg vi risit till.
 Det var hela 30 minus grader och Bokens ögonfransar hade frysit ihop så hon kunde inte se något. Hon fick helt enkelt förlita sig på den trogne zebb.
Takida hade frost runt hela mulen. Efter två och ett halft varv på filsbanan hade Bella förfrusit båda kinderna och skrek av smärta.
 Nu var vi på väg till rakbanan men framför oss dök plötsligt en VARG upp, HJÄLP!!!!! Takida den trogne springaren fick panik och zebb ställde sig på bakbenen beredd för att fly. Vargen var redo på att gå till attack och hästarna ville fly.
 Mitt i de här dramat kommer Travsara med sin ak5 flygandes fram med sin tjeckiska ferrari i 130 på 3:ans växel. Zebb och Takida springer i 1,12 tempo på filsbanan för att hinna undan den blodtörstiga vargen.
Travsara skjuter ett varningsskott rätt upp i luften men vargen reagerar inte så hon blir tvungen att slakta ner den med ca 30 skott. Hästarna stannat upp och vänder tillbaka mot vargen. Travsara bär upp vargen och gör ett seger vrål som hörs över hela Berga.
Hästarna kommer tillbaka mot vargen och Travsara och vi är nu räddade. Mitt i allt ihop ser vi en vit spökhäst och vi blir mycket skärrade. Men så hör vi någon skrika PIJANO! Och då inser vi att det är lilla Emma. Vi avslutatde dagen med att öva på voltning, vilket gick mycket bra! Efter all denna dram springer hästarna med sin körsvenner mot horisonten och lever lyckliga i alla sin dagar.


Trogne Zebb och spurtaren TakidaDagens mardröm, vi är glad att vi fortfarande är vid liv! Lasse fick ta hand om vargen efteråt..Kommentarer
Postat av: Hanna

Den där Bella och Boken verkar vara riktiga tuffa tjejer :D

2012-02-02 @ 11:21:05
Postat av: Carro

Är det sant lr påhittat?

2012-02-02 @ 16:15:00
URL: http://carronoahjeff.blogg.se/
Postat av: Travsara

hahahahhahahahaha allt är påhittat såklart....jag brukar inte åka runt i ferrari och jag äger ingen AK5a hahahahahahhaha

2012-02-03 @ 10:56:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0