Torsdag

Ridning för hela slanten idag igen. På förmiddagen blev det ridning ute och Quinta blev riden för första gången utomhus och skötte sig super bra och det blev en del trav för honom oxå. Sen efter lunch var det hoppning på schemat, Chippen,Yoggi,Santana och Jalle hoppade och Carro tömkörde Fantom.
Chippen är grymt fin på backen men det med hoppning var klurigt men efter ett tag hajade han att det var lättare att lyfta från backen i stället för att trava över, men roligt tyckte han det var,

Jalle skiter typ i att det är några färgade pinnar ovanför marken, helt okänslig och inte ett dugg rädd om benen, men han gör det gärna.

Yoggi den lilla hopp ponnyn hon fullkomligt ÄLSKAR att hoppa å gör det så bra oxå.

Santana vilken kille han börja förstå det här med hoppning nu och det börjar se riktigt fint ut och Johanna gjorde ett strålande jobb med honom.

När hoppningen var klar gick vi upp och gjorde ordning hästarna och sedan hämtade vi Surfinia och Blomman och släppte dom i ridhuset så dom fick springa av sig.
Surfinia var sååå glad så hon bockade å sparka och sprang som ett vilddjur hehe.
Blomman tyckte oxå det var roligt å ville komma först hela tiden haha bra skalle på henne, hon breddar jätte mycket bak i traven redan.

Frida Wikström ( elev som tog studenten i maj från oss) är här på besök i några dagar hon jobbar nu hos Kolgjini och i morgon kommer en gästblogg från henne.

Här kommer lite bilder från dagen

Tyvärr inga bilder från hoppningen men det kommer i morgon då Frida fotade med sin kamera.


Kommentarer
Postat av: Travsara

Haha oj va fel det blev med bilderna men men det bjuder jag på

2011-12-08 @ 22:23:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0