1HH

Idag var Niklas här och jobbade i stallet det funkar så himla bra jätte skönt att ha honom när jag har så många elever 11 st.
Vi började att fylla på lite foder och sedan gick vi och fikade. 8:40 kom eleverna och då började vi att mocka hela stallet sedan gjorde vi ordning hästarna och körde på flisen. Efter det lunchade vi hästarna och snyggade till i stallet.
Efter lunch så körde vi ett gäng till men nu körde vi GP då jordbruket skulle tröska innanför flisen.
Måste säga att eleverna är riktigt snabba på att suga åt sig allt och lär sig sela snabbt.
Dom har kört 3 ggr nu och det ser riktigt bra ut.
Efter att hästarna fått välförtjänta duschar så smordes selarna och huvudlagen och stallet snyggades till. När övningen var klar så tog jag och Niklas in unghästarna och vi började med Blomman tömkörde samma väg som sist. Vi travade nere på rakan och hon tycker det är sååå roligt, vilken klok liten häst hon är, hon går med spetsade öron hela tiden och bryr sig inte om saker runt omkring. Det enda som är lite läskigt är utanför Leffes kontor där det står en soffa .
När vi var klara med henne tog vi Wilma och henne tömkörde vi för första gången så vi höll oss i ridhuset. Hon har humör den lilla rackarn haha men hon var duktig hon oxå. Hon gör inget dumt förutom att hon fryser fast ibland men det är ju bara för att hon inte riktigt förstår vad vi vill ännu men det blir nog bra bara att köra på så hon får rutin.
Sedan fixade vi lite hjul som ska lagas och bytte på en av sulkarna.
I morgon har jag 1Y (yrkesintroduktion) på morgonen och 3HN på eftermiddagen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0