Intresserad!

gör skillnad

Gör skillnad

2012-10-02 Är du hästintresserad och mellan 15-25 år? Då är du inbjuden till en dag som handlar om hur du som ung kan påverka och göra skillnad i din organisation, och vikten av att göra ett bra första intryck!

Genom projektet Framtidsspaning 2.0 (ett gemensamt projekt inom ramen för Hästnäringens Ungdomssatsning- HUS) kom det fram önskemål om att samla unga och visa på hur man kan engagera sig på olika sätt i våra hästorganisationer. Detta har HUS tagit fasta på och bjuder nu in dig som är mellan 15 och 25 år att delta i en föreläsning om engagemang och inflytande.

Under en hel dag, mellan klockan 10.00 och 16.00, kommer du att få tips från proffsen i form av föreläsningar och tankar från andra unga genom diskussioner och grupparbeten.  Det kostar inget att delta och lunch ingår under dagen. Det kommer att ges föreläsningar på fyra olika platser i landet, allt för att så många som möjligt ska ha få chansen att gå.

Det kommer att hållas föreläsningar på följande plaster:

Östersundstravet den 31 oktober Täby Galopp den 1 november Åby Travbana den 17 november Jägersro trav och galopp den 8 december

Tänk på att det är ett begränsat antal plaster så först till kvarn gäller! Anmälan måste ske senast tio dagar innan den aktuella träffen är.

Anmälan görs här: https://docs.google.com/spreadsheet/embeddedform?formkey=dGxLVkhNcVVNRDJYNUxJOGhDenBNMVE6MQ


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0